Registrering i RMHA av fölen

För att kunna säga att en Rocky verkligen är en Rocky måste de vara registrerade i RMHA i USA. Det är dags att registrera fölen och papperna är ifyllda, DNA (tagel) prov för att härstamningsveriferia mot föräldrarna taget. Det ska även med kort på fölen: framifrån, bakifrån och från varje sida. I år blev de sämre än någonsin… Här är de bilder som jag till sist bestämt mig för att skicka in. och nej – jag är inte särskilt stolt över dem.

To show that you really have a Rocky they have to be registered with the RMHA in US. It is time to get the foals in the books so I have prepared the paperwork and pulled hair for the DNA parent verification.. But, there is also photos that needs to be sent in: from the back, front and both sides. This year they really didn’t become very well… I am not proud of them but those are the ones that I have decided to send.

           

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.