Bunny på Ösjönäs

Bunny är på Ösjönäs och arbetar som turridninghäst. Jessica ringde upp mig för ett tag sedan och berättade att hon var så fantastisk! Från att ha varit lite överambitiös när hon kom och skuttat runt lite så har hon nu lugnat ner sig när hon insett att hon får jobba massor. Hon trivs verkligen med det så det är så kul att hon får chansen att göra det och blir uppskattad för det! Som matte gör det mig så glad att höra!

 

Bunny is at Ösjönäs and works as a trail horse. Jessica called me some time ago and told me that Bunny was so fantastic! She started of a little bit to ambitious, jumping around a little. But, as she has realised that she gets to work a lot she has calmed down. She really enjoys her work and gets appreciated for that. As the owner it makes me so happy to hear!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.