Det var länge sedan

I mitten av juli flyttade vi äntligen in i vårat nya hus. Och även om det var fullt upp innan har det blivit ännu mer sedan dess. Hästarna har mest gått i hagen medan vi flyttat möbler, satt upp hyllor, fixat förvaring och målat hus. Än är det långt ifrån klart även om vi börjar komma något lite mera iordning. Förhoppningsvis kommer jag att kunna börja ordna upp bland bilder och vad som har hänt snart, men vi får se. Allt rullar i alla fall på och bra blir det! Även om det blivit få bilder och inlägg här så brukar det nästan dagligen bli någon bild på instagram och Facebook i alla fall.

Percy är i alla fall konstaterat dräktig, alla hästar är vaccinerade och igårkväll släppte jag ihop alla hästarna här hemma i en hage. Första gången Pepper går med så många ston hos mig. Det känns så kul att kunna låta hästarna få gå i en så stor flock – särskilt Pepper. Alla ston här är dräktiga med honom – utom Calinka och henne håller Percy väl på avstånd förutom att Calinka inte har tagit sig när hon betäckts med Pepper några gånger tidigare andra år.

 

We moved into the house we have been building in the middle of July. It was a lot to do before that, but it became even more since then. The horses has mostly been eating in the pasture while we moved the furiture, put up shelfs, bought new stuff and painted the house. It is far from finished, but we are getting more and more at home. Hopefully I soon get time to look throu pictures and write down what have happened, but I’m not sure. Even if I have gotten few updates here is it nearly everyday a new picture on instagram/facebook.

Anyway, Percy is confirmed in foal, all horses got there vaccines and yesterday evening I got all horses in one pasture. This is the first time Pepper is in such a big herd here. I really love to be able to keep the horses in such a big herd – especially Pepper.All the mares are in foal with him – except Calinka. But Percy keeps her out of the way and even if she wouldn’t isn’t Calinka getting in foal – I have tried several times some years ago.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.