Och inte har det blivit mycket hästmotion på sistone…

Ikväll kommer mannen hem efter tio dagars utlandsresa. Då är det svårt att hinna rida själv när man har tre barn att ta hand om, särskilt som det blåst kraftig flera dagar. Tanken var att Mathilda skulle hjälpa mig och det började bra, men som vanligt fick även hon problem när resten av familjen blev sjuk. Lite komiskt att det så ofta är så – antingen är vi för få som kan rida eller för många. Sällan det är lagom. Och det brukar alltid vara rimliga anledningar – bara dålig timing.

Nu börjar jag åter jobba efter föräldraledigheten, så vi får se hur det blir. Det finns i alla fall en del blogginlägg som jag skulle kunna skriva, bilder att redigera… Frågan är bara när 🙂 Tur det går att lägga upp bilder snabbare via Instagram

And it hasn’t been a lot of horses worked lately…

Tonight is my husband returning from a ten day trip with work. Then is it hard to find time to ride with three kids to care for and a lot of wind. The plan was that Mathilda should work some of them and it started out great – until her family got sick. It is kind of comic that it is often like that: when I can’t find time my helpers also get (  legitimate) reasons and then now and then we get to many. Still haven’t learned how to get it to work well.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.