Mot USA!

 Vilket datum att resa till Usa – 10 års “jubileum” av 11 september – vi var glada över 5 timmar i Amsterdam och 5 timmars väntan i Detroit. Nu var det faktiskt aldrig så illa som vi befarat, så det blev en seg resa med sömn på Detroits flygplats i en fåtölj. Väl på hotelrummet i Georgetown kunde jag däremot inte sova något vidare… Innan vi kom dit hämtade vi ut hyrbilen på flygplatsen. Döm om vår förvåning när våran “midsized car” visade sig ha 7 passagerar säten och vara så hög att man fick ett trappsteg att stiga in på. Vi gick in för att fråga efter något mindre – det måste blivit fel – men tydligen inte. Vi trivdes i Lexington från första stund – innan vi kommit ut från flygplatsen var det stora bilder på hästar och utanför dörrarna fanns flera fullstora häststatyer. Vi insåg att vi hamnt i hästarnas land.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.