NEJ

 Jag fick mail inatt (och dum nog kollade jag mailen en gång eftersom jag så gärna ville få svar). Honey såldes i torsdags. Helt ok eftersom jag inte sagt att jag kunde vara intresserad av en häst till. Bara så himla typiskt. Kunde knappt sova inatt efter den dåliga nyheten – vad gör jag nu? Ger jag upp och nöjer mig med två hästar – trott att jag konstaterat att jag behöver ett sto till? Det finns inget annat som jag fastnat tillräckligt för under min resa vad jag kan minnas.
Det finns två ston som jag tittat lite på och sagt att de skulle passa bra i min flock, stam, färg och det jag kan se av exteriör passar liksom ålder och pris. Efter lite överläggningar med Mariah fick det bli ett mail till min favorit av de två – Percy för att se om hon överhuvudtaget fortfarande är till salu och om bättre bilder kan ordnas. Men, hon är bara 2 år och inte dräktig. Däremot skulle jag åkt och titta på henne när jag väl var i USA, det var bara det att jag sett så många bra ston redan. Bunny’s ägare pratade även bra om säljaren som person.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.