Bygge

 Hela familjen in till Byggmax så fort det öppnade för att köpa material för de återstående fyra stommarna och lite panel. Väl hemma hade mina föräldrar = barnvakten kommit och strax därpå kom Maggan med familj. Maggan och jag roade oss med att göra färdigt staketet – nu behövs bara inköpas ett en påse med förlängda isolatorer eftersom det behövs på tre stolpar till och så är det några detaljer som ska ordnas när lösdriften är klar. Maggans son Nicholas fick mocka ur en av boxarna och måla panel medan vi hittade (ännu mera) skrot i hagen och satte lite trådar på några ställen som en varning för stup så hästarna tänker sig för innna de störtar nerför dem… Karlarna reste istället de två stora stommarna som vi gjorde färdigt igår (den tredje är kvar som mall inför bygge av resterande) och en liten stomme. Snyggt! Dessutom hann jag dammasuga sadelkammaren och en del av stallet (övrigt går inte att nå eftersom det är målade bräder och små stommar överallt). Trasiga lampor ersattes och det blir bra.
Kvällen har hitills ägnats åt att bygga resterande moduler eftersom Maggan återkommer imorgon förmiddag. Nu är det bara en kvar som ska skruvas ihop – det verkar faktiskt som om det inte blir lika sent som igår. Det är bara häst och hund som inte fått motion, men annars är allt ok. Har tom fått använda skruvdragare mer än någonsin….
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.