RPM’s Silver Persuasion

Jag köpte det här stoet osett, så det kommer bli intressant att se hur hon är. Att jag överhuvudtaget vågade köpa henne osedd berodde mest på att jag vart rekomenderad henne två gånger av mannen som sålt mitt andra stoet till mig. En av gångerna var i USA när jag stod och valde mellan hans olika ston…Men så bestämde jag mig för att inte åka och titta då det var en ganska lång extra tur och jag hade tre bra kandidater redan. Och så hade vi åkt runt ganska mycket tidigare.

Jag fick också höra från två skilnda håll att Percy’s ägare var väldigt ärlig och trevlig. Säljesannonsen var inte heller fel…eller de bilder och filmer jag senare fick via mailen. Det kombinerat med hennes stamtavla och färg fick mig att bestämma mig för henne…

Bilden är från annonsen/The picture is from the sales add.

I bought this mare unseen, so it is going to be interesting to see how she turns out. That I dared to do so was mostly because I was recommended this mare twice from the man that sold be my other mare. Once was when I still was in Kentucky and when I was choosing between his mares. Finally I decided not to go as it was quite a trip and I already had three good candidates. And we had been traveling a lot.


I were also told from two different sources that the owner was a very honest and nice person. And I really like the pictures and videos that I got… That combined with her pedigree, description and color made me decide on her…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.