Fortsatt bygge

 Under gårdagen kom Maggan och Nicklas, Christopher och Ann-Sofie för att hjälpa till att bygga på lösdriften. Takbalkarna kom på plats och panel finns nu upp till ca , 80 höjd på hela baksidan, en gavel och så är det påbörjat på sista gaveln men bara kring 1,20 i höjd. Mycket gjort alltså, men så jobbade vi hela dagen, Christopher kom redan vid 8.30 och så åkte grabbarna iväg medan jag väntade på mina föräldrar som kom vid 10 och så kom Maggan och Nicklas vid lunch. Själva hoppade vi över lunchen – det skulle tagit för mycket tid. Så efter väldigt mycket spikande, 2 ballerinakex och frukost vid 7 och middag vid 17 var vi rätt möra på kvällen och tog det bara lungt framför TV:n. Som bonus fick jag i alla fall upp julgardinerna. Kristian åkte upp till stallet på kvällen igen eftersom han glömt att surra fast plåten och det ska blåsa idag. Väl där fick han hjälpa Henrik med några småsaker och satte upp den första läkten i pannlampans sken. Tyvärr säger väderrapporten att det ska blåsa idag så troligen får vi inte på taket idag heller…Men, vi får se. Idag är det tänkt att Annette ska komma så vi blir inte lika mycket folk.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.