ShoppingMellandagsrea och nog var jag tvungen att ha något? Eller egentligen inte, har ju blivit väldigt mycket att shoppa till nya hästarna.

Men, Percy druknar i täcket jag köpt till henne (ifall hon nu skulle behöva något, men det är skönt att ha ett hemma). När nu Hööks reade sina ponnytäcke på 50% tänkte jag att det kunde vara lagom till min ponny. En dag efter reastart kom jag in i affären och lyckades knipa det sista ponnyregntäcket i rätt storlek – utställningsexemplaret. Dessutom blev det nya stallskor eftersom mina andra vinterskor börjat läcka. En rearyktborste och ett par nya vantar åkte med av bara farten. Täcket är nu provat och det verkar passa Percy perfekt. Storlek: 125. Dessutom upptäckte jag att det passade grimman perfekt; marinblått med knallrosa kant. Synd bara att Percy inte gör sig perfekt i rosa. Men hon är vädigt söt ändå <3

Inte nog med dessa inköp, jag lyckades även beställa ett träns till Pepper från Millhorse. Jag har dreglat över deras blomträns sedan jag såg det och nu var det ju nersatt. (50 kroner, men ändå…) När jag ändå beställde upptäckte jag att de hade ett vaqueroträns med tyglar för 149 kronor. Jag är tveksam till läderkvalitén pga priset, men det skulle passa bra som inridningsträns till Percy så när jag ändå beställde blev det ett mörkbrunt sådant till Percy. Jag skulle tro att hon behöver ha något i mindre storlek än min övriga utrustning.

Calinka då? Förutom att tanten har en massa saker redan så fick hon faktiskt en ny grimma i julklapp; lila med texten “superstar” på nosen samt ett 400g isättstäcke till hennes Rambo Duo. Jag hoppa hon kan tycka det är okej för jag tycker faktiskt inte att hon behöver något mer just nu.

Christmas sale and I probably needed something? Or perhaps not, it has been some shopping already as the new horses arrived.

But Percy nearly drowned in the new rug I bought her (to have just in case, if she should need a rug). And Höök had a 50% of sale on their pony rugs. One day after the sale started I managed to get my hands on the last rug in the right size. i also got a new pair of winter stable shoes as my old ones started to leak just the other day. I tried the rug out and it fits perfectly. Size:125 cm. And it matches her halter perfectly; both are navyblue with a pink border. Sadly pink isn’t Percys best color. But she is very sweet anyway <3.

It didn’t end with this shopping, I also “happended” to order a bridle from Millhorse for Pepper. I have been looking at that bridle for some time now and now it was on sael (50 skr/~5 euros, but still :-)). When I was putting the order I recognised that they had a vaquero bridel for 149 skr/ ~15 euros as well, reins included. I am a little bit suspisious about the quality because of the prize, but it can probably make a nice breaking halter for Percy. So I orderd a darkbrown for Percy (I guess she needs a smaller size than my other tack).

Calinka then? Except that she already has a lot of stuff, she got a new halter for Christmas, with the message “Superstar” on the nose and a 400g liner to her Rambo Duo rug . So, I think that she don’t need anything else right now and hopes that she can agree with me.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.