Häst och hund motionerade + vet besök

Igår regnade det mest hela dagen. På något sätt lyckades jag hinna ut en stund med Calinka och Mika utan att bli blöt. Mika var den som allra mest behövde motion. Det blev härliga barbacka galopper (med hund i koppel)! Vi var nöjda alla tre och så lydiga de var, så lyhörda! Det blir en särskild kontakt när man känt varandra ett tag. Klockan skvallrade om att vi varit ute i en tmme – det var länge sedan jag red så länge…
Idag mättes Percy inför certifieringen (14.2 hands/148 cm). Pepper fick ett CEM test taget – det krävs för alla hingstar innan betäckning om de befunnits sig utomlands. Eftersom veterinären var sen och Isac somnade som en stock i bilen hann jag tömköra Pepper en knapp halvtimme. Han var väldigt upprörd över blåsten, men jobbade fint efter ett tag. När han var klar och Isac fortfarande sov tog jag en kort, kort tur på Percy barbacka. Hon har helt klart lagt på sig, men jag har fortfarande svårt att hitta en bra balans på henne.
Yesterday I rained mostly all day. Somehow I managed to head of with Calinka and Mika. and not get wet. Mika was the one that needed some exercise most. We had some nice, bare back canters (with dog in leash)!We was so content all three, and they obeyed so well and listens so well! There is a certain contact after some years. Time told that we had been away for an hour – it was a long time since I had been out that long…
Today Percy was measured for certification (14.2 H). Pepper got a CEM test – it is required for all stallions that have been abroad prior to breeding. As the vet was late and Isac slept like rock in the car I long reined Pepper for nearly half an hour. He was very upset with the wind, but worked fine after some time. When he was ready and Isac still slept I took a very short ride on Percy bare back. She has definitely put on some weight, but I still have problem to find a proper balance at her.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.