Längsta natten

Jag har vaknat, vridit, vänt på mig och nu kunde jag inte somna om trots att jag kunde sova ytterligare nästan en timme… Jag väntar på Bunny och på hur dagens schema ska se ut och tankarna far:
Morgon – vad är det – klockan 6, 7  eller 10 i Malmö?
Hur många hästar ska av före henne? (När kommer hon hit)
Ska jag ta med Isac/hinner jag hämta på dagis?
Ett tag såg det mörkt ut att få med sig någon att hjälpa till, men nu har det löst sig (tack och lov). AnnSofie, Maria, Mimmi och Helena står på standby och lite olika tider – det finns ju jobb att sköta också!

Mest av allt hoppas jag att det är ok med henne, att det inte blev för jobbigt för henne att stå kvar ett par dagar i Amsterdam (en dag för vila, en dag för att tullen var stängd i Sverige).  Hon som nästan bara har gått i hage fick troligen stå i box (hur många hagar lär det finnas på flygplatsen?) Lilla hästen, snart ska det  äntligen bli lugn och ro och du är äntligen i ditt nya hem!

I have woken up, turned and twisted around in my bed and can’t get back in sleep even if I could have slept one more hour… I am waiting for Bunny and how today is going to be. Thought flyinf around in my head:
Morning in Malmö (south part in Sweden where she enters from Denmark) – is she there at 6, 7 or 10?
How many horses have destinations before her (how long will it take for her to get here)?
Should I bring Isac when she arrives/Do I have time to pick him up  at Kindergarten afterwards?
A  short time it seemed hard to find anyone that could join me at her arrival, but that is solved now. I have AnnSofie, Maria, Mimmi and Helena standby for different time possibilities accorindg to what works with work.
Most of all I hope everything is fine with Bunny, that it wasn’t to hard on here to wait a couple of days in Amsterdam (one for rest, one as the custom to Sweden was closed). She that has mostly been in the pasture and most likely had to spend all the time in a stall (how many pasture could it be at the airport?) Sweetheart – soon you’ll be in your new home and get to settle down!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.