Sedan sist

Tiden flyger… I alla fall i söndags fick hästarna vila och jag målade (nästan) färdigt. Maggan och Malin kom förbi och hälsade på och Percy fick komma ut på promenad – hon har börjat visa att hon vill börja jobba igen.

Igår red jag stela Calinka men hon gick förvånansvärt bra även om det var mycket gäsp och tugg för att visa hur stel och öm hon var. Hon är tydlig den hästen! Under tiden tömkörde Mimmi Pepper och det fungerade bra. Han blev lite upprörd när vi passerade precis framför i högre tempo, men annars verkade han inte bekommas av att vi var där.

Väl hemma hade jag precis fått mail om en “akut räkning” från transportörerna som skulle vara betalt 72 timmar före avfärd. Bara att sända över rejält med pengar till USA inför Bunnys resa. Det gjorde även att jag fick tag på Flight numret så att jag kan följa hennes resa. Enligt plan landar hon vid lunchtid den 24:e i Amsterdam!

Idag tar jag hästledigt, skriver här och låter Maria hitta på något med Percy. Själv har jag lagat trasiga flughuvor (efter att ha letat rätt på dem i hagen igår) och så sa Isac att jag är hans bästa vän och därför får leka med hans bilar.

Edit: Jag pratade med Maria och hon och hennes sambo tog ut stona på en skritt tur i det fina kvällsvädret.

Time flies…Anyway, Sunday the horses rested while I painted the last things (or almost the last). Maggan och Malin came by to visit and Percy got for a walk – she has started to show that she wants to begin to work again.

Yesterday I rode stiff Calinka, but she did very well according to how tender she felt in the stall. She also yawned a lot while the tensions disappeared to show how miserable she was. She don’t hide her thoughts! At the same time Mimmi long reined Pepper and he behaved well, didn’t react a bit on Calinkas presences until she pasted by close to him with some speed.

Back home I had recently got an “urgent invoice” from the shipper that should be payed 72 hour prior to transport. So I just had to wire a lot of money. But I also got Bunny’s flight number so I can track the flight. According to plan she is in Amsterdam for lunch the 24:rd.

Today I got a day of the horses, posting here and let Maria do something with Percy. I have repaired fly bonnets (after taking a walk to find them in the pasture yesterday) and Isac just told me that I was his best friend and therefore could play with his cars.

Edit: Maria told me that she and her partner took both mares out for a walk in the nice evening.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.