Tankar kring fribetäckning II

I efterhand kan jag säga att det blev just den flockdynamik som jag hoppats på. Jag tror inte Percy hade varit så tuff om hon inte haft det stöd hon haft. Pepper fick dessutom ett snällt sto som gärna blev uppvaktad när det andra bara var arg och stressad. Så ja, det gick ungefär som jag hade hoppats. Nu är bara nästa fråga om det blir några föl också… Rent fölmässigt skulle det inte skada med ytterligare en chans att få föl då det vore kul om de blev minst två nästa år så de får sällskap. Det känns ju som om Bunnys dräktighet, eller snarast resa, är innebär en rejäl risk.

Afterwards I can say that it went mostly as I had hoped for. I don’t think that Percy had been such a hard girl if she hadn’t had Calinka’s support. And I think it was good for Pepper that got one mare that was easy to breed when the other was everything else. The only remaining question is if there if going to be any foals next year… For the foals it would be nice to get at least two of them so they get company. It feels as Bunny’s pregnancy is a bit risk, or more, her traveling the world.

3 replies
 1. Malin
  Malin says:

  Otroligt vackra hästar du har 🙂 Har tittat på rockysar länge och skulle vilja äga en. Red isisar innan och det är ju så kul med gångarts hästar. Lycka till med aveln och hoppas du får fina föl nästa år 🙂

  Reply
 2. Ingrid
  Ingrid says:

  Tack! Alltid kul när fler än jag gillar dem (jag är ju lite partisk :-)). Om du letar efter en Rocky har jag en del kontakter (Europa och USA), säg bara till. Vill du komma förbi och träffa mina går det nog också att ordna. Det är ju inte så lätt att få chansen att möta några här, så få svenskar har ju träffat några.
  /Ingrid

  Reply
 3. Ingrid
  Ingrid says:

  Och jag som trodde att jag hade svarat igår em, men tydligen blev kommentaren fast i mitt emellan och släpptes inte förrän nu när jag upptäckte det.

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.