Bildbomb Bunny

“I want to join you as well.”

Igår red jag dressyr på Calinka på banan som är precis bredvid Calinka och Bunnys hage. Bunny uppskattade det inte helt, så jag fick en del härliga bilder på henne. (Inget ont som inte har något gott med sig, synd bara att jag inte kunde fota från hästryggen)  Calinka var, som väntat, stel efter några dagars vila men gjorde sitt bäst och var riktigt fin mot slutet. Bunny spring ordentligt så hon blev nog lite trött hon med, förutom att hon fick jobba på att lyfta på fötterna.

Äntligen satt jag upp på Pepper igen! Han skötte sig kanon, för en gångs skull känns det som om vi inte är tillbaka på ruta ett och måste diskutera vem som bestämmer utan han tog allt ungefär som vi avslutade innan han började betäcka ston. Härligt! Percy gjorde mest massor med miner.
Yesterday I did some dressage with Calinka at the arena at the side of the Calinka and Bunny’s pasture. Bunny didn’t really appreciate that, and that gave me some nice picture of her running around. (Nothing bad that don’t bring any good, just sad that I couldn’t photo from the back of Calinkas back). As supposed, Calinka was stiff as she hadn’t worked for a couple of days, but she really did her best and got really nice at the end. Bunny probably got a bit tired from all the running, and the “lift your feet” training that we did.
I finally got back on Peppers back! He was very good, and for once it didn’t feel as we went back a lot. Usually we have to discus who is the boss, but this time we more or less got back where we ended before he started breeding mares. Wonderful! Percy mostly mad a lot of faces!
 

 

From Peppers back!


“I can make a lot of faces”

“Me too”


“I can too”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.