Häst och barn – igen

I also got a movie from this, but I can’t turn it right on the internet…

Så, då var det dags igen för att försöka motionera häst, barn och hund på något effektivt sätt, tillsammans…

Idag red vi ut en kort vända på Calinka med lös hund (= en häst och en hund motionerade), så att jag sedan kunde rida ett mycket kort dressyrpass på en lite stel häst som hade en hel del problem med galoppen. Pepper ville absolut ha uppmärksamhet så jag borstade honom och under tiden kom Isac på att han kunde ge Pepper hans bitleksak… Jag tror att båda tyckte det var kul.
Dessutom fick Percy lite uppmärksamhet (hon funderade på att förstöra hela boxen eftersom ingen verkade se henne) och så fick alla hästarna jobba på att lyfta bakbenet för att få en godis. Lite tankeövning med andra ord, vilket de älskar.
Katten och Isac lyckades jag också motionera, båda verkade lika nöjda…


Once again I have to try to work the horses, the dog and the child at the same time…

Today we took a short trip with Calinka and Mika running free ( =dog and one horse ok) and then I did some dressage for a very short time on a stiff horse that had some trouble with her canter. Pepper really wanted some attention so I groomed him and Isac taught that he could give him his toy… It seemd as both liked it.
Percy also demanded attention (otherwise she thought of destroying the stall as no one seemed to notice her) and all horses got to lift there hind leg to get a treat. They had to do some thinking in other words – and they love that.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.