Bästa valentin presenten?

The paper that makes the difference!
Jag är ensam hemma eftersom Kristian oväntat fick åka till Italien i familjeangelägenheter och hann därför inte förbi brevlådan förrän Isac nu somnat. Döm om min förvåning när jag fått ett brev – från Skatteverket. Det kan dessutom innehålla en av de bästa valentinpresenterna någonsin – besked på att jag får driva min uppfödning som ett företag, dvs. en F-skattsedel. (Och just nu tror jag att det är positivt, jag inser att det kommer att finnas många sidor på det, men de tar vi då). 
Jag har kämpat för detta sedan hästarna anlände till Sverige och har inte ens orkat skriva om att jag försökte en andra gång efter det första avslaget. Det känns som om jag nu får en möjlighet att faktiskt komma igång med detta på ett lite annat sätt. Vad som gjorde att jag lyckades denna gång? Jag vet inte, kanske att jag tog LRF till hjälp, kanske att jag nu kunde visa på att stona var dräktiga, att jag försökt visa upp rasen, eller en annan handläggare. Ingen aning, men oavsett så känns det bra!
I am home alone as Kristian unexpected had to go to Italy in family business and hadn’t time to pass the mailbox until now when Isac had fallen asleep. I got kind of surprised when I found a letter – from the tax authorities. It held one of the best Valentin presents ever – a recognition that I can have my horse breeding as a company. (Right now I only see the positive things about it, but I understand that it holds many side, but I think about that later).
I have been working for this since the horses arrived to Sweden and haven’t even had the strength to write about making another try after the first denial.I feel as if I now get a chance to work this a little bit in another way. Why I succeed this time? I don’t know, maybe as I took some help from a company, maybe that I now could show that the mares were pregnant, that I have tried to show my breeding at some different occasion or simple that it was an other person looking at my application. What ever it was, it feels great!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.