Sällskap i stallet

Igår fick jag sällskap i stallet av Nanette. Hästarna var blöta då det snöade blötsnö. Lagom inspirerande med snö och mörker alltså. Nåja, vi tömkörde Pepper, underlaget var faktiskt bättre än förväntat. Eftersom Nanette inte tömkört tidigare var det smidigt att vara två så vi kunde jobba på det – det är inte helt lätt att få kontroll på de långa tömmarna…(Och jag får fortfarande problem nu och då)
Bunny var nästa häst att få jobba – tömkörning där med där jag höll i linorna så vi kunde tömköra med linor.  Bunny brydde sig inte för fem öre om linorna. Bara det blir en passande dag, gärna under just dagstid är det dags att börja tömköra med lösa skacklar.
Det var ovant och kul att få sällskap i stallet och så blir det ju lättare att göra vissa saker där det är svårt att vara själv. Idag är det Marias tur att hitta på något.
Yesterday I got company in the stable byNanette. The horses was wet as it snowed. Inpiring? Snow and darkness… We long reined Pepper, the ground was acctually better than I thought. As Nanette hasn’t been long reining before it was good to be two – it is not simple to get controll of the reins in the beginning. (And I still get into problems now and then).
Bunny was the next horse – long reining her as well but this time in preparation for driving so I attached ropes to her side to reseble her pulling something. She didn”t care this time either. When we get a nice day, preferable in daylight we could start attache her to even more driving like conditions.
It was a bit unusal and fun to get company and it makes it easier to do some stuff. Today is it Maria’s day.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.