Rådjur överallt

Bunny’s udder is getting bigger.
Pepper och jag tog en promenad där jag tömkörde honom. Plötsligt gör han öppna och sluta på små hjälper och utan särskilt mycket hjälp av vägens kanter. Vad hände? Han verkade däremot ganska busig och var tvungen att hoppa till lite eller försöka vända och gå hem om jag inte sysselsatte honom. Igår var han lite skrikig som hingst – det har aldrig hänt innan. Vårkänslor? Sedan såg vi ett par rådjur som hoppade iväg i skogen. Pepper frös fast för en stund. En stund senare flög han iväg – rådjur sprang över en åker. Vet inte om det har hänt att han har stuckit på så sätt tidigare. men, ett halvvarv på volt och kontrollen var åter. Några minuter senare var det dags igen. Nu tittade han bara till. När vi såg ytterligare fem rådjur hoppa iväg från slottsområdet tittade han knappt…
Maria tog ut en stel Calinka på en galopprunda. Tydligen gjorde hon något konstigt med nacken och mjuknade inte upp förrän de nästan var hemma.
Row-deer everywhere
Pepper and I took a walk with me long reining him. Suddenly he knew how to do shoulder in and haunches in easily and hardly without support from the borders of the road. What happened? He seemed to be a bit quirky and had to jump a couple of times – or just try to walk back home when I didn’t present him with anything special to think about… Yesterday he was a little loud as stallions can be – but I think that was the first time at my place. Spring is in the air? Then we saw two row-deer that took of and Pepper froze for a while. A little later he just took of – row deer were running across a field. I don’t think he has behaved like that before but I only needed half a lap at the circle to get the control back. Some minutes later it was time again. Now he just looked at the row-deer. When we saw five more row-deer take of from the castle area he didn’t even seem to notice…
Maria took a stiff Calinka for a canter trail ride. Apparently she made something strange with her neck and didn’t get soft until nearly back at the stable.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.