Emblas mamma försvinner

Stackars Embla. Mamma Percy blev infångad, flugsprayade och fick ett insektstäcke eftersom blinningarna har kommit och hon var väldigt irriterad på dem. Allt gjort i hagen med Embla nära. Men – sedan var Emblas mamma borta – kvar fanns en blåaktig häst som inte alls liknade mamma… Inte konstigt att Embla blev upprörd och sprang omkring och gnäggade länge och väl. Tillslut hittade hon sin mamma och mjölken.
Intressantast tyckte både Maria och jag var att Embla inte kände igen sin mamma, att hon verkar vara så beroende av visuellt utseende och kanske doften av flugmedlet. Tea reagerade inte alls när Bunny fick på flugtäcke, men hon var äldre.
Tidigare idag var Maria ute i skogen med Calinka och igår red Sandra dressyr på henne.

Emblas mum disappears

Poor Embla. Percy got caught, fly sprayed and got a fly sheet as bigger insects has arrived and she was frustrated about them. Everything with Embla close by. But – suddenly Emblas mum was gone – a blueish horse that didn’t look like mum at all was all that was left… Embla got very upset and run around whining a lot. Finally she found mum and the milk.
Both me and Maria found the fact that it seemd as Embla most trusted her vision and maybe some smell and didn’t recognize Percy. Tea didn’t react at all when BUnny got her fly sheet on, but she was older.
Earlier today, Maria took Calinka fro a trail ride and yesterday Sandra did some canter work with her.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.