Percy & Birth Alarm

När jag köpte mitt Birth Alarm funderade jag ett tag på om jag skulle ha den billiga varianten, eller den något dyrare som gick att ställa in om hästen hade en (o)vana att sova på sidan som högdräktig. Jag valde den dyrare och Bunny visade direkt att det varit rätt val genom att ge ett par falsklarm innan jag ställde om den.  
Percy har precis fått på sig larmet, det är ännu lite för tidigt och hon ser inte redo ut, men i alla fall. Problemet är bara att hon larmar mig VARJE natt – en gång till och med två gånger. Jag undrar nu vad sjutton hon gör – när larmet var inställt som nu blev det inga falsklarm med Bunny. Så, Percy sover antagligen på sidan, men hon gör nog något mer. Min man sa diplomatiskt att jag gillar Percy för att hon är lite egen… Och jo, men detta? Nu måste jag klura ut hur jag ska veta när hon larmar på riktigt och när hon bara gör något annat (vad?). Det finns fortfarande en inställning som jag skulle kunna göra för att försöka förbättre det hela – jag kanske provar det…

Percy with the birth alarm and Calinka with fly mask.
When I bought my birth alarm I thought for some time about the cheaper or more expensive version. The more expensive one could be set in a mood for when the horse sleeping on the side even when very pregnant. I chose that one and Bunny showed that to be the right decision -apparently sleeping at the side and doing two false alarms.
Percy has just gotten the alarm, it is still a little bit to early and she don’t look ready yet, but I thought it was better to start. The problem is that she sends an alarm EVERY night – once even twice. I wonder what she is doing – when the alarm was set as this Bunny didn’t give any false alarms. Probably Percy sleeps on the side, but also do something more. My husband said diplomatically that I like Percy as she is kind of special.. And yes, but this? Now I have to figure out when she is calling for real and she isn’t doing anything else (what?). I still have one more thing I can program the alarm to – I might try that…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.