Rockisar i Danmark

Miloh
I början av juli kom den första Rockyn till Danmark. Det är den två åriga hingsten “My Love and Gratitude” aka Miloh. Planen är att Miloh ska fortsätta vara hingst och stå till förfogande för avel. Miloh importerades från USA och Classic farm; hans far är den inte helt okända Joe Banjo. Milohs egna Facebooksida
Jag fick nyligen veta att flera Rockisar är på gång till Danmark. Ett sto, Reba, och hennes silversvarta hingstföl ska inom ett par veckor komma från Tyskland. Lite senare kommer ett svart hingstföl, Orlando, han ska bara bli stor nog att avvänjas först. Även denna hingst planeras att gå i avel framöver. Dessutom lär det finnas flera som är intresserade av att köpa Rockisar i Danmark har jag fått höra…
Alla bilder och information kommer från ägarna av de danska rockisarna.

Danish Rockies

Miloh
In the beginning of July came the first Rocky to Denmark. It is the two year old stallion “My Love and Gratitude” aka Miloh. The plan is that Miloh stays a stallion and is available for appropriate mares. Miloh came from USA and Classic Farm; his father is the well known Joe Banjo. Milohs facebookpage.
Miloh
I recently got to know that more Rockies comes to Denmark. In a couple of weeks a mare, Reba, and her chocolate colt is moving there from Germany. A little later a black colt, Orlando, is moving to Denmark as well. He just need to be old enough first. Orlando is as well planned also to be used for breeding when he gets old enough. I have also heard that there are more people interested in buying Rockies in Denmark…

All photos and information comes from the owner of the horses.

Reba

Reba and her colt

Rebas colt
Orlando and mum.

Orlando and mum
Orlando and mum.

Orlando
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.