Gångarttävling i Sverige

För ovanlighetens skull kommer det att finnas en tävlingsklass öppen för alla töltande raser i Sverige!
Mer information på deras hemsida. Det hade varit så kul att vara med, men ingen av mina hästar är ännu i form. Jag hoppas att det kommer att bli flera sådanhär tävlingar i framtiden. Kanske är tävlingen i sig en hint om att hästar med fler gångarter än de “vanliga” tre och som inte är islänningar ökar i popularitet?

Gaited horse show in Sweden

Talk about rare: It is going to be a class for gaited horses, open to all breeds in Sweden. More information on their website (in Swedish). I wish I could participate but none of my horses are in enough shape. I hope this is going to happen more times and maybe it is a hint that other baited breeds are growing in popularity?
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.