Mer egentid

Att ha gäster har sina fördelar, idag blev det mer egentid i stallet. Därmed blev det en efterlängtad skrittur på Calinka med Mika i släptåg. Calinka har på sistone visat att hon vill umgås, hon följer mig ofta runt i hagen. 

Pepper, Bunny och Tea däremot har njutit så av gräset att de inte riktigt hör när jag visslar på dem; i vanliga fall kommer de då. Jag hann ändå rida Bunny några minuter i hagen. Tanken var att Tea skulle med, men hon stannade i stallet… Därmed gick Bunny och gnäggade och ville tillbaka till stallet medan Tea inte visade sig. Bunny skötte sig ändå bra och vi roade oss med att gå över ett antal diken i hagen. Inga problem sa Bunny. Tea fick sedan prova att bli ledd själv till hagen och vara själv den minut det tog innan mamma kom ut. Lite stressad blev hon, men allt gick kanonbra!  Det kommer bli kul att jobba mer med Tea i framtiden. 

More time alone

To have guests have its advantages; today I got more time alone in the stable. Therefor I could take Calinka for a walk at the road that we both had waited long for. Mika joined us. Calinka has really wanted my attention lately – she has been following me around in the pasture a lot. 

Pepper, Bunny and Tea instead have enjoyed the grass so much that they didn’t hear when I whistle, usually they arrives when I do. Anyway, I got time to ride Bunny for a couple of minutes in the pasture. The plan was to let Tea come along but she stayed in the stable. That made Bunny call out for her and wanted to go back to the stable. But Tea didn’t show up. Bunny behaved well according to the situation and we tried to pass some ditches in the pasture. No problems said Bunny. Then Tea got to try to be led alone to the pasture and wait there the minute it took until I got her mum outside as well. Tea got a little nervous but did fine. It is going to be fun to work more with her in the future!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.