Helgen

Precis innan jag åkte till stallet fick jag veta att jag måste hem tidigare än jag tänkt för att vi skulle hinna till en affär som stängde tidigt. Alltid ska det vara något. Snabbt blev planerna något ändrade men Calinka fick kom ut på en ordentlig tur, däremot hann jag inte med Percy som jag tänkte. Istället fick det bli Tea som följde med för att slänga plast som varit kring hösilaget. Vattenpölar och ensam på promenad var ingen match – däremot började hon trampa mer och mer på plasten som jag drog med vilket gav mig problem…
Hoppas morgondagens jobb blir bättre!
Och JO – det blev det! Ibland är det bra när det är så fullt upp att man inte hinner skriva färdigt ett blogginlägg. Dagen blev ridning av både Percy och Bunny och Percy galopperade så glatt på – det var egentligen den enda gångarten hon kunde förutom skritt i snigelhastighet sa hon. Bunny däremot är seg på väg ut, men visar allt mer energi så fort det börjar bli hemväg. Dessutom fick Calinka komma ut på samma tur som under gårdagen, trots att hon var stel i musklerna. Men, hon fick sällskap av Pepper och Frida så vi tog det lite lugnare. Pepper däremot var så lycklig!

 

 

The weekend

Just before I were about to head of to the stable I got to know that I needed to be home earlier than I had planned as we needed to visit a store that closes early. It always seems to get something in the way. I re- scheduled but brought Calinka out as planned – she really needed to blow some steam of. But instead of Percy I had brought Tea along while throwing away plastics from the hay. She was fine with beeing alone and walking throu puddles of water, but when she started to walk at the plastic I got problem…
I hope tomorrow is getting better!
And YES – it was! Sometimes it is good when you don’t have time to finish a blog post. Today I rode both Percy and Bunny. Percy cantered happily – the only gait she seemed to recognize except a very slow walk. Bunny on the other hand was lazy getting away, but got a lot more energy when we started to get back. Calinka also got to work – the same roads as yesterday, only reversed and with pepper and Frida as companions. Therefore the speed was a little slower, luckily as Calinka had some muscle ache since yesterday. Pepper was very happy to canter and experience a new road!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.