Bunny är bättre

David likes to pet the horses.
Redan imorse had Bunnys feber gått ner och nu ikväll hade den sjunkit ytterligare lite. Hon är så duktig och lätt att spruta med medicin och tar så väl hand om sin bebis. Idag fick de sällskap av Calinka som höll sig på respektfullt avstånd. Det enda lillan gör är att tölta runt med mamma. Det har varit så mycket nu på alla fronter – familj, djur och jobb att jag ännu inte hunnit bestämma namn helt. Tanken är i alla fall att det ska bli något som ansluter till riddarspelen som var i helgen.
Jag och David hann i alla fall med hästarna lite idag. Det känns som om det varit ont om tid i veckan. Jag red Pepper på ridbanan medan David kollade in gräsmattan en stund tills han tröttnade – då gick vi tillbaka till stallet. Pepper var så kul att rida. Han är stel och det tar emot, men man verkligen kände hur han försökte och hur han blev allt bättre. Ska bli kul att se vad några pass till kan göra. Den ridturen har  förgyllt hela min dag! (Fast vi måste rida ut med – det är Peppers favorit). 
Calinka blev nummer två och David fick åter kolla på maskrosor, gräs och jord. Hon var stel och kändes som om handbromsen var i, men lossnade allt mer. Tea fick prova en tömkörningsgjord som jag hittade begagnad till henne och Percy fick gå på promenad med David, Mika och mig medan Tea var själv i hagen hela tiden.

Bunny is better

Bunnys fever was lowere in the morning and now it is even better (and no fever anymore). She is such a good mum and such a good mare to give shots. Today she got Calinka as company. Calinka held a good distance to the others. It has been a lot this week – both with horses, work and family so I haven’t had energy to decide on a name yet. The plan is that the name should be connected somehow with jousting games as we had such last weekend.
She already tries to test the grass.
Tea all alone in the pasture.
Me and David got some time to finally care a little more about the horses. I rode Pepper at the arena while David studied the ground. We David got tired we headed back to the stable. Pepper was so fun to ride! He is a little stiff, but he tries and I really felt how he tried and how it got better. It is going to be fun to see what some more times would do. This one highlighted my day. (But we need to trail ride soon – that is Peppers favorite).
Calinka was number two and David studied the flowers, grass and soil once more. She was stiff as well and felt as if her break were constantly working. But, she got better and better and ended well. Tea got to try a circling that I have bought to start teaching her to long rein. Percy got a walk with David, Mika and me while Tea got to be all alone in the pasture.
Teas new circling.
Nothing else than gait…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.