Bunny lämnar Esmerée

All 3 sleeping (and the other two just outside the picture)
Idag låg hästarna och sov så sött när jag kom. De vuxna stona traskade snart glatt in och åt. Men, Tea och Esmerée låg kvar och sov. Jag gick för att kolla att så var fallet och då kom Bunny ångande. Hon glömde visst bort att hon lämnat fölet sitt. Förra året var hon så väldigt nogna och stressad så fort Tea var borta… Tydligen är Tea nu betrod barnvakt.
I forgot my baby…
I övrigt red jag dressyr barbacka på Calinka och Percy. Calinka tappade en sko nyligen och kanske har det påverkat hur hon rörde sig. Percy tuffade på, men jag tyckte inte riktigt att ställningar och böjningar gick igenom i kroppen. Igårkväll var jag ute en härlig tur med Pepper i sommarkvällen.

Bunny leaves Esmerée

Today the horses slept when I arrived. The grown up came rather quick to get some grain. But, Tea and Emserée stayed and slept. When I got to see that that was the case Bunny came back. Apperntly she forgot her baby. Last year she got very upset if Tea wasn’t close by all the time. Now Tea as an approved babysitter...
Besides that I did dressage with Percy and Calinka. Calinka recently lost a shoe and maybe that didn’t help her performance. Percy was fine, but didn’t bend very well. Yesterday evening I had a very nice trail ride with Pepper.
All my Rocky females.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.