Sadelresa med baby

Igår var jag och David på utflykt största dleen av dagen. Vi åkte 3 timmar bort för att hämta hem en ny sadel till Percy. En Maxflex Fina Island. Jag hade läst en del på nätet och tyckte att den nog borde kunna passa. Råkar man då hitta precis vad man söker, storlek så väl som färg var det bara att slå till och ge sig av på utflykt. Tack och lov var David på bra humör nästan hela resan – även om han var vaken mycket.
Idag testade i sadlen coh den verkar lovande. Verkar sitta bra på både Pepper och Percy och jag tror nog den kan fungera på Calinka med. Tacksamt med 3 hästar som är ganska lika i ryggen (även om Percy är kortare i ryggen och Calinka har mer manke). Med lite mer ridning visar det sig om det är så bra som jag hoppas.

Saddleshopping with baby

Yesterday David and I went for a road trip. We went 3 hours to get a saddle for Percy. A Maxflex Fina Icelandic. I had read about at the internet and thought that it would be a good match. When I found it at internet in the right size and color I bought it and went to get it. Luckily David was in a good mood most of the trip.
Today I tested the saddle and it seems promising. It seems to suit both Pepper and Percy and maybe even Calinka. It is good with 3 horses with a similar back (even if Percy has a shorter back and Calinka larger withers). With some more riding I know for sure that it fits.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.