Sommarkväll

Vinden ven om armarna och det gick undan, väl snabbt för underlaget, men härligt. Jag hade inte riktigt hjärta att bromsa mera eftersom det var ett bra tag sedan Calinka fick ta i lite. Hon var så nöjd, hon gillar så att få springa. Besöket tidigare kunde inte tro att hon var 19 och då gjorde vi inget som ens påminde om detta i fart eller sträcka.  Sommarkvällar luktar speciellt, särskilt när det börjar bli dags för skörd. Sol, åker och vind. En av mina favorittider att vara ute och rida. (förutom att det kan vara för mycket insekter). Vi har ridit så här så många gånger, så många platser, men nu var det länge sedan. En härlig kväll!
Pepper och Percy hade så trevligt på betet så de ville inte ens komma och hälsa. De går hela tiden nära varandra och man ser hur bra de båda trivs. Tea istället fick vara själv i stallet medan jag red. De hade hon klarat galant! Jag måste verkligen börja jobba henne mera snart – hon kommer att vara så duktig.

Summer evening

The wind passed around my arms, fast. A little bit too fast as the ground was so hard, but wonderful. I didn’t really have a heart to break as it was some time since Calinka could speed up. She was so happy, wanted and needed to run so much. The latest visitors  couldn’t believe she was 19 and then we didn’t do anything like this in length and speed. Summer evenings smells special, especially now. Sun, wind and crop. One of my favorite times to spend on horseback.(Except all insects). We have been doing that so many times, so many places but it was some time ago. A lovely evening!
 Pepper and Percy were so happy in the pasture that they didn’t want to come and see me. They are close to each other all the time. Tea on the other hand got to be alone in the stall while I were out with Calinka. She behaved perfectly! I really need to start to work her more soon – she is going to be very nice.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.