Tömkörning med Tea

WOW!  Är det enda jag kan säga. Hon är så duktig! Det blir kul att jobba denna lilla häst!
Igår tog Maria en promenad med Percy och jag följde med och tömkörde Tea. Det är första gången jag gjorde ett lite seriösare försök. Tidigare har jag en gång i våras kört några meter med grimskaft (och behövde en ledare) och för en vecka sedan fick jag henne att gå några meter själv. Nu var vi ute i ungefär 30 minuter. Först följde vi Percy, men på hemväg gick Tea först. Vi testade även lite styrning och halter. Dessutom var hon så säker att jag flertalet gånger toa upp telefonen och filmade!

Long reining with Tea

WOW! That is the the only thing I can say! It is going to be so fun to work with this horse!
Yesterday Maria took a walk with Percy and I joined and long reined Tea. It was the first serious attempt to that. Once in the spring I tried to drive her with lead ropes but needed someone to lead her and a week ago I got her to take a few steps by her self by working in the pasture and turning back home. Now we took of for about 30 minutes. First we followed Percy and on the way back Tea took the lead. We also did some steering and stopping. As she was such a good girl I could pick up my phone and film!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.