Familjetid och hästtid

Mira

Ibland behöver man få lite tid för annat än hästar. Det var helgens utmaning så mannen och jag åkte på Spa medan svärföräldrarna passade barnen. Vi kan inte komma på när vi tillbringade så lång tid tillsammans utan barn; det är åtminstone sedan David föddes. Trevligt var det i alla fall och skönt att inte hela tiden bli avbruten i samtal och sömn även om vi saknade de små vildarna. Det gjorde att helgens hästaktiviteter blev lite begränsade då vi kom hem på lördag eftermiddag. 

Idag var jag i alla fall ute ett varv med tant Calinka, tog Percy på en inspektionsrunda kring staketen och lät Bunny och Tea vara med när jag slängde plast (ett varv var).  Mira fick också följa med och titta till ett staket som behövde sig lite fix och Pepper tänkte jag skulle få springa runt. Men, han ville bara vara med mig och var alldels för duktig på att läsa mitt kroppspråk så det blev inte alls den motion  som jag tänkt. Däremot väldigt häftigt med den kontakten!
Dessutom blev det inskick av träckprov, få se vad det visar.
Mira & Percy

Family and horses


Sometimes you need time for something else than horses. That was this weekends challenge so my husband and I went to a SPA while the parents in law cared for the kids. We can’t remember when we spent that much time alone without children. It is at least since David was born. It was nice to be able to speak and sleep without being disrupted even if we missed the kids. Still, it got the horse activities a little bit changed this weekend as we got back home at Saturday afternoon.

Today I took Calinka for an hour on the trails, Percy around the fences and Bunny and Tea joined me while I took the trash out. Mira joined me to fix the fence at a place and my plan were to have Pepper to play and run in the pasture but he wanted to stay very close and didn’t get the work I had expected. Still, it was so fun to get that connection, he read my body language very well, changing direction and stopping easily.

Pepper
I also sent in samples to check for worms. Soon I’ll know what that reviles.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.