Min härliga söndag

Mira
Maria galoppjobbade Calinka på lördagen så under söndagen bestämde jag att fokusera på övriga. Därför började jag med en uteritt på Pepper kring sjön. Han var lite pigg först men skötte sig väl. Tea fick bli offer nummer två; som handhäst efter Calinka. Man kunde ha trott att Calinka skulle vara trött , men hon och Tea eldade upp varandra allt mer turen. Jag hoppas det berodde på vinden för annars kommer det bli jobbigt att ta ut dem tillsammans. Tea som galopperar, far runt och Calinka som vägrar att skritta…
Seems as Percy always is as dirty as this right now…
Bunny och Percy tömkörde jag. Jag trodde de skulle vara trötta men det fanns en hel del energi hos båda. Får kanske fortsätta jobba dem lite så framöver. Passade på att träna dem med bett och det var ingen favorit. Men, båda accepterade de bättre efter en stund och gjorde försök att söka sig mot det och form. Percy är däremot enormt känslig vilket gör det väldigt svårt att ha någon kontakt…
Mira var sist ut så vi gick och mockade efter hennes mamma och tränade på att springa. Härom veckan lyckades jag ju inte att få henne att gå snabbare än skritt men nu gick det bra.

My lovely Sunday


Pepper & Bunny
Maria did some canter work with Calinka during Saturday so I decided to focus on the others at Sunday. Therefore I started by bringing Pepper on a trail ride around the lake. He had some energy at first but behaved well. Tea was number two; I ponied her with Calinka. It was hard to believe that Calinka got worked the day before. I thought she would be tired but they seemed to work each other up. I hope it was the wind as it is going to be hard to continue like that. Tea that tries to pass by, canters and have a lot of energy and Calinka that refuses to walk…

Percy & Calinka
I long reined Percy and Bunny. I thought they a hours be tired but no. Guess I have to try to exercise them a little more. I tried to get them used to the bit but it isn’t any favorite of theirs. Both accepted it after awhile and tried to stretch forward to it slightly. But Percy is so sensitive; you can hardly touch the reins…

Mira was the last one. We went to clean up after her mother and then I tried to get her to run after me. Recently she couldn’t go faster than walk but now was there no problems.

Pepper
Pepper
Tea
Percy
Bunny
Bunny
Tea
Mira
Mira

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.