Bunny och Sweetheart mot Ösjönäs

Det blir inte alltid som man tänkt, Percy skulle åka till Ösjönäs för att gå turridning en säsong men när det var dags att åka fick hon ont i hoven. Inget allvarligt men inte så kul att få en halt häst som det kanske tar ett tag innan hon kan börja jobba.
Så, hastigt och lustigt åkte Bunny iväg mot Tiveden istället. Nu får vi se om hon passar för det. Sweetheart följde också med transporten – det är hos hennets matte Bunny ska bo och det passade bra för Sweetheart att åka hem nu. Iris är sällskap åt Pepper och Sweetheart hinner gott och väl komma in i rutinerna hemma före fölningen. Nu är de bara fyra kvar hemma vilket känns ovant – i höstas var de ju nio!
It doesn’t always becomes as you plan. Percy should have left for Ösjönäs to be doing trail rides with a company for a season but when she was about to leave she got pain in one good. Nothing seriously but it’s going to take a while before she can start to work again.

So, instead Bunny left for Tiveden. Now well see how she does as a trail horse instead. Sweetheart also got on the trailer – it is at her place that Bunny is going to live and work. Back home is it only four horses left now – strange as it was a long time since they were that few.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.