Färgväxling

img_7871_resize

Bunny

Man märker att det börjar gå mot kallare tider (även om senaste dagarna varit varma). Sommarpälsen börjar fällas och ny päls sättas. Tydligast syns det nog på Bunny som bara blir mörkare och mörkare när den lite solblekta pälsen ersätts av ny. De röda tonerna (se bild) är det itne mycket kvar av längre.

Iris har fällt mer än vad jag är van att se så här års

img_7877_resize

Iris

och man ser tydligt hur hon påverkas av sitt konstantskimmelanlag. Annars kan det vara svårt att se på håll, men kolla både flankens virvel eller till och med övergången ner mot haserna.

 

Color shift

It is noticeable that colder weather is on it’s way (even if the latest days have been very warm). The summer coat is starting to be replaced. It might be most obvious at Bunny; her red, sun-bleached tints (see picture) starts to disappear, making her darker.

Iris has shed more than I am used to see at this time of the year and her roan really show up. It if often hard to see that she actually carries roan but in those close up pictures it is pretty clear.

img_7878_resize

Iris

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.