Ytterligaren en Rocky till Sverige

Härromdagen kom ett rocky-sto till Sverige; LRR Bridgette’s Little Anna. Hon är klassiskt silversvart, född 2006 och vad jag förstår riden och arbetad en del hos sin tidigare ägare i Tyskland. Det här blir rocky nummer tolv i Sverige för tillfället. Kul att de blir fler och fler och att det är andra än jag som tar in dem i Sverige.

Ägaren Martina skickade med dessa bilder som är de första hon har hunnit ta på sin fina tjej.

Yesterday a new Rocky mare came to Sweden. LRR Bridgette’s Little Anna. She has the classic silver black color, is born 2006 and what I understand ridden at her previous owner in Germany. This is Rocky number twelve in Sweden. I like that they get more and more and that is isn’t only me that buy or produce them.

The owner Martina sent those pictures of her pretty mare, the first she got.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.