Hästar bara på två ställe

There is Orchidea in the pasture (Nattviol and Jungfru Marie Nycklar)

Idag fick Whizzy, Bunny och Zeb flytta till Ullekalv och övriga ston. Första vändan körde jag Whizzy.

Bunny och Zeb brydde sig knappt om att hon försvann och lastades även lätt när jag kom tillbaka. Skönt, för det känns alltid lite extra knöligt med sto och föl. Tur att Maria hanterat Zeb så mycket att han inte tyckte det var alltför obehagligt att bli inknuffad i transporten och fasthållen medan mamma Bunny klev på.

Först fick Bunny och Zeb gå bredvid de övriga en stund för att hinna landa efter resan (som tog en knapp timme). Nu i kväll fick de gå in till de andra. Härligt med en så stor flock samlade – 7 hästar. Ofta har jag mina delade mera för att alla ska få sällskap.

It seems as Percy let everyone care about her daughter now.

Nu är det bara Pepper kvar på Ekenäs och det dröjer inte så länge innan han med flyttar. Ska bli skönt att ha alla hästar på ett ställe. Dessutom kommer de snart att få större hage. Kvigorna som går i ena delen kommer att åka hem och mina hästar att få tillgång till den delen med.

Nice and calm evening picture.

Bunny likes to eat from the trees…

Horses at only two places

Today Whizzy, Bunny and Zeb moved to Ullekalv and the other mares. Whizzy went first. Bunny and Zeb didn’t care much but got easily on the trailer when I returned. Good, because so far I always get a little more tense when it is both mare and foal that is going on the trailer. Luckily Maria has handled Zeb so much that he hadn’t any problem with us pushing him onboard and holding him there until Bunny had entered.

At the arrival Bunny and Zeb first got to stay close to the others to settle a little after the trip (it took a little less than an hour). In the evening they got to join the others. Nice with a herd of horses – 7 horses. I rarely have so many together at once as they often are parted in two groups so everyone get company.

Now is only Pepper left at Ekenäs and it wont be that long before he moves as well. It is going to be so good to get all horses at one place again. And they soon get a bigger pasture as well. The cows in the other part is soon going home and then my horses go over there as well.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.