Det blir bara fler Rockies i Sverige!

Det har flyttat hit en svart åring ifrån Tyskland MVM Violet Beauregard. Hennes mor är A Sassy Lassie och fadern CF’S Barbarosa. Fint foto på tjejen av fotograf Kristin Harms (inte ägaren).

MVM Violet Beauregard

Det har hittills fötts fyra Rocky föl i Sverige. Två har det stått om tidigare, men även Ullekalvs Samson och Ullekalvs Cherry Blossom har tillkommit och fler föl är att vänta framöver. Samson är efter Black Pepepr och MVR’s Bunny, en silversvart kille och Cherry Blossom är Honey COme Quickly och Lightfoot In The Winds skimmel tjej.

More and more swedish rockies!

A black filly has moved to Sweden from Germany: Violet Beauregard. Her mother is A Sassy Lassie and the father CF’S Barbarosa. Nice photo by photographer Kristin Harms (not the owner).

There has also been four folas so far this year and more is on the way. Two has been mentioned earlier, but Ullekalvs Samson and Ullekalvs Cherry Blossom hasn’t. Silverblack colt Samson is by Black Pepper and out of MVRs Bunny while grey filly Cherry Blossom is by Lightfoot In The Wind and out of Honey Come Quickly

Ullekalvs Samson

Ullekalvs Cherry Blossom