Posten vill att jag hämtar mina paket

 Beställningen från Börjes dök äntligen upp i torsdags; men jag har inte haft vägarna förbi stan. Redan på lördagen kom påminnelse om att hämta paketen! Så, det blev en tur till Tornby för att införskaffa delar till bygget och handla mat och så uthämtning av pakenten då. Döm om min förvåning när det, trots 4 paket fanns saker som inte kommit med – elaggreggat, saltstenshållare och vattentunna. Nåja, hästarna är ju inte här ännu.
Dessutom blev det en sväng till mina föräldrar för att hämta virke till stommen. Så gick den dagen med. Snart måste jag få rida Calinka – hon ska inte få lida av att jag har andra projekt och eftersom jag varit sjuk denna vecka är hon redan satt på undantag. Jag känner hennes vred…
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.