Ändrad flygtid

 Igår kväll fick jag äntligen tag på en vars hästar åker samtidigt som mina för att se om sammkörning med lastbil mot Sverige. Då visade det sig att flygdatumet ändrats till 4 december och troligen Liege flygplats istället för Amsterdam. Fick det även bekräftat från transportören…
Yes now 4th I was gonna tell u my tomorrow  try to send pictures of horses soon
Förklaringen från min kontakt var att det var något med någon helg (Thanksgiving?), så det gick färre flygplan. Men nu hoppas jag på bilder:-) Och det är lite skönt med en extra helg att göra färdigt allt, det kändes väldigt stressigt…
Edit: Några bilder kom aldrig.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.