Pepper och Percy är ute och åker

 Pepper borde ha kommit fram, han lastades redan i fredags. Det kändes lite bättre när jag fick se bilderna; det känns som om han åkte relativt bekvämt. Dessutom fick jag även bild på det papper som bekräftar att han lastats – inte visste jag att sådana fanns. Det känns som om det är mycket jag inte vet som förstågångs köpare av häst på andra sidan atlanten.

Eftersom jag inte har hört något angående Pepper antar jag att allt har gått bra – han borde vara framme. Google maps gav tiden på drygt 12 timmar från Lexington till New York och även om han gick på i fredagskväll och det kanske blivit flera stopp på vägen så borde han vara i karntänen nu tycker jag. Percy däremot ska åka idag – så antingen är hon ute och åker eller så ska hon snart kliva på. Där är jag lite mer nervös – hon har bara åkt transport två gånger förut i sitt liv. Det finns trots allt en del som kan hända och jag har inte fått något exakt flygdatum ännu så jag har inte kunnat försäkra hästarna. Inte för att försäkringen hade hjälpt mot så mycket; tydligen bara akuta sårskador, kolik och frakturer, men ändå. Hoppas på ett datum snart så att jag kan försäkra dem omgående. Och så hoppas jag på få höra att Percy har åkt och så tänkte jag ringa och kolla så allt är ok i mitten av veckan.
Vi har fortsatt jobba på stallet och jag har hållit på med staket och skrotsamling. Tyvärr glömde jag kameran, men det är en större släpvagna full med metallskrot; armeringsjärn, plåt, taggtråd… På vissa ställen är det helt pepprat med dessa saker. Tyvärr hittade jag även lite i delar av hagen som jag trodde var ok så det blir till att gå över den delen noggrannare. Hoppas på att hinna lite i veckan då svärföräldrarna är här för det behöver bli lite ordning på saker och ting.

 
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.