Pepper betald och resklar

 Igår kväll, i natt eller imorse skulle jag fått resultat från veterinärbesiktningen för Pepper så att jag kunde betala honom. Men, tyvärr fanns inget i inboxen. Ringde Swans som de hade sagt att jag skulle göra – men telefonen släppte inte fram mig. Det visade sig senare att deras hemtelefon var trasig… Väl på jobbet kunde jag inte läsa privata mail så maken fick göra det från sitt jobb.. Till slut kom de efterlängtade mailet – veterinärbesiktning ok. Det blev mobilsamtal till Usa och jag satte genast över pengar. Snart ska han åka iväg. Percy däremot hämtas inte förrän på söndag. Under telefonsamtalet kom det dessutom fram att Pepper gillar vatten – han rullar gärna i det eller leker. Sötnos! Längtar så efter att han ska komma. Rea sa även att veterinären hade gillat Pepper, alltid kul. Ikväll blir det planering inför helgen. Hoppas bara jag orkar med, har lyckat få rejäl hosta.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.