Hovslagarbesök

Igår fick Calinka nya skor. Peppers fötter såg så fina ut att hovslagaren tyckte att de kunde vänta till nästa gång. Jag fick däremot honom att springa rung i hagen en del – han hoppade till och med lite! Percys fötter var korta och fina men lite snedslitna fram – troligtvis för att hon gärna står och skrapar med fötterna. När jag tömkörde härromdagen började hon tex gå i något förstadie till spansk skritt när hon efter ett tag upptäckte att hon hade en reflex på ena frambenet…I alla fall lyckades vi distrahera Percy med mat så att vi slapp ge lugnande för att fixa framfötterna – bra tjejen!
Yesterday Calinka got new shoes. Peppers feet looked so good that the farrier thought he could wait until next time. Instead I let Pepper run in the pasture – cantering around and even jumping a bit! Percy’s feet was short enough but a little bit “out of shape” – probably because she likes to paws with her feet.She even started doing some kind of Spanish walk when I long reined her during Tuesday when she realized that she had a reflex on her front leg… Anyway, we managed to distract Percy with food so that we could trim her feet without tranquilizers. Good girl!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.