På hästryggen igen

Idag kände jag mig riktigt bra så jag körde själv till stallet. Efter lite pyssel blev det ridtur på Calinka och det höll på att börja illa. Balansen är inte vad den ska visade det sig, jag höll på att inte komma upp barbacka (frn en bänk). Det höll istället på att bli en volt över hästen och överlag kändes det instabilt. Nåja, när det var löst gick allt bra. Vi skrittade en tur och njöt av det fina vädret. Mika med i band.

Pepper har förlagt sin flughuva så väl att jag inte hittade den trots ett par varv i hans hage. Däremot var han sällskaplig och ville busa. Idag orkade jag med honom, vilket jag inte gjorde senast, så visst är jag bättre. (Pepper kände hur dålig jag var senast och var inte sen att gå på mig mer än vad han annars gör). Han vill helt klart vara säker på att hans ledare går att lita på. Calinka hade gjort hål i sin flughuva så även hon fick byta liksom Percy som gjort hål i sitt täcke. Skulle behöva komma till stan för att inköpa flera huvor verkar det som, dert är en strykande åtgång på dem. Jag får väll börja eftermiddagen med att laga de trasiga.
Today I felt rather well so I drove by myself to the stable. After a while I rode Calinka but it started badly. Apparently, I don’t  have any balance left, as I hardly could get on bareback (from a bench). I nearly fell down on the other side instead and it felt rather unstable. Well, when finally on board everything went fine, but we just walked and enjoyed the beautiful day, bringing Mika along in the leash.
Pepper had manged to hide his hood so well that I didn’t find it even after a couple of walks in the pasture. He wanted to socialize and play. Today that was ok, but not last time, so apparently I am getting better. (Pepper must have felt how week I was last time and used that to play more than usual). He wants a strong leader so he can feel secure. Calinka had made hole in her hood so she had to change as well as Percy that had made a hole in her rug. I soon need to go to town to get some new hoods as they seems to be useless quickly around here. Guess I start the afternoon by fixing the broken ones.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.