Hinderstöd och förkylning

För sådär ett halvår sedan köpte jag en stolpe som skulle bli till hinderstöd. Nu har jag börjat göra det första av fyra.  Det har fått en fot, så nu behöver jag “bara” borra hål för bomhållarren. Bättre sent än aldrig har jag hört.

Har även börjat måla om lösdriften – den var bara grundad en gång. Det samt lite fixande med hagar och åter igen en förkylning har gjort det ganska lungt på hästfronten. Nu väntar jag mest besked om Bunnys resa, det är ju en månad sedan hon reste till karantän.
About half a year ago I bought material to make stands for jumping. Now I have started with the first out of four. It got a “foot”, now I just need to drill holes for the pole holder. Guess it is better late than never?
Maria made this out Percy.

I have also started to paint the shelter – it was just doe once before it was put together. That, and som fence maintenance and a new cold have made it rather slow with the horses. Now I mostly wait for knowledge about Bunny’s trip, it is a month since she went to quarantine.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.