Ensam hemma

Bunny
Så var mannen på jobbresa hela veckan, vilket ger en del ändringar i hästrutinerna… Först och främst blir det till att åka upp direkt efter dagis och ta med Isac. Inte den bästa tiden för då är han trött och egentligen borde vi åka hem och laga mat…Men, hästarna måste ses till innan han somnar. Som tur är ställer Maria upp extra denna vecka. Planen var att jag och Isac skulle motionera en häst per dag, men vädret sammarbetar inte med oss, än så länge har det öst ner varje dag och det blir bara för mycket att släpa ut 3 åring (barn) till svampig ridbanan i mörkret och regnet… 
Percy

Så igår tvättade vi Percys svans och gjorde lite trick med hästarna, de börjar alla snart fatta att de ska lyfta bakbenet för att få en godis. Idag fortsatte vi genom att tvätta Bunnys svans, träna tricket igen och så plockade jag fram en presenining. Rockisarna stod lugnt kvar (eller tja, Pepper började äta på den) även om Percy såg väldigt skeptiska ut. På ett par minuter kunde jag lägga preseningen på alla rockisar. Calinka däremot – det var något helt annat och jag försökte inte ens lägga den på henne uta nöjde mig med att gå in och prassla lite med den till henne. Några dåliga bilder i mörkt stall med mobilkamera blev det, jag har försökt ljusa upp dem lite i datorn.

Pepper
Pepper
And my husband went for a work travel trip this week, which makes some changes in my daily routines… First of all Isac and I have to go to the stable directly after pre-school. It is not the best time as he is tired then I I should go home and make dinner. But, I have to check the horses before he goes to sleep. Luckily Maria helps me a little bit extra this week. The plan was that Isac and I should work one horse each day, but the weather isn’t cooperating, it has been pouring down each day and it is just to much to bring a 3 year old (child) to the swamp like arean to do some work in the darkness..

Therefore we washed Percy’s tail yesterday and did some tricks with the horses yesterday. They all start to get that they are supposed to lift the hind leg to get a piece of carrot. Today we continued my washing Bunny’s tail, repeat the trick and then I found a tarp. The Rockies didn’t bother much (or Pepper started to chew on it) and Percy looked very skeptic. In a couple of minutes I could wrap them up with the tarp. Calinka on he other hand – that was something else and I never even tried to put it on her but was content with her sniffing it. I got some lousy pictures in a dark stable with my phone. I have tried to lighten them up a bit in the computer.

Calinka
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.