Ännu en vecka har snart passerat

Tisdagen var kall och kylig och när Sandra sanbbt fick förhinder stannade jag också hemma och lät Maria ensam passa hästarna och ta en kort tur på Calinka.
Under onsdagen fick vi äntligen tid att få tag på virke för att bättra på staketet – fast inte gick det att köra upp till stallet utan jag fick bära.  Pepper var pigg och busg och tyckte det var jättekul att tömköras i stonas hage. Men, vi behöver börja jobba lite ordentligt – han har börjat fuska på flera punkter, mest föratt det inte blir lite slappt när vi inte har någon ordentlig ridbana att följa och massor med snö…
På torsdagen tog Björn ut Calinka en vända och Maria promenerade Percy.
Fredagen kom jag hemifrån sent och eftersom jag efter åt skulle hämta upp 15 kilo angus nötkött hos Maria samt ta hand om en kompis tre hästar blev det inte mycket tid för mina egna. Det fick bli lite borsning, mys och lek i stallet istället.
Dessutom har det konstaterats att min pannlampa är död. Det blir nog till att beställa en ny och hoppas att den kommer snabbt.
Tuesday was cold and windy and when Sandra with short notice couldn’t make it I also stayed at home and let Maria car for the horses and take Calinka for a short  trail ride.
During Wednesday we finally got time to buy some tree to make the fence better – but I had to carry it the last bit as it wasn’t possible to drive close by with all the snow. Pepper had some energy and enjoyed long reining in the mares pasture. But, we need to start working correctly – it has been to much playing and adjusting to the snow that he has started to cheat a bit.
Thursday Björn worked Calinka a little and Maria took a walk with Percy.
Friday I was late to the stable, was going to pick up 15 kilo of Angus meet at Maria’s place and care for a friends three horses as well… Didn’t give me much time with my horses so I ended up with some grooming, cuddling and playing in the stable.
Besides my wonderful lamp that I use while trail riding in the dark has died. I probably need to order a new one and hope that it arrives as quick as possible.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.