Influensa – veckoresumé

Tacken för att man är hemma med barn är tydligen att man själv blir sjuk. Och mycket sämre än barnet. Nåja, nu är jag så kry att jag varit på jobbet igen, men förkylningen lär sitta ett bra tag till om jag känner min egen kropp.
Så, jag har inte gjort mycket, men detta är vad som ska ha hänt i veckan:
  • Måndag tog Maria hand om dem.
  • Tisdag kom Sandra ut och Percy och Calinka var i maskopi och testade henne värre än vad jag visste att de kunde ungefär. Vilket resulterade i att ingen häst blev motionerad eftersom den ena var så enormt grinig i boxen att hon inte ens togs ut och den andra vägrade lämna stallplanen…
  • Onsdagen kom Maria åter och båda damerna uppförde sig utan minsta trassel, Percy fick en kort promenad till ridbanan och lite longering och Calinka lite galoppjobb. Pepper fick en kort jobb från marken och skötte sig som vanligt med Maria.
  • Torsdag var Nenette och Björn ute, dressyr på Calinka och promenad med dottern på Bunny samt lite träning med Trec övningar för Bunny.
  • Fredag lyckades jag äntligen släpa mig upp och svära över hästarna som tagit sig in till hösilagebalar och bitit i ett antal trots att de har massor med mat i hagen. Pepper såg väldigt ledsen ut så jag ägnade mest tid åt att pyssla med honom. Efteråt såg han mycket gladare ut och började åter gnaga på inredningen istället för att vara helt passiv.
The thanks for staying home with a sick kind is apparently that you get the thing yourself.  And much worse. Anyway, now I have been at work, but the cold is probably not going to give in for some more time, if I know how I usually react.
Therefore I haven’t worked the horses, but this is what happened during the week:
  • Monday Maria took care of the horses.
  • Tuesday Sandra passed by, but Percy and Calinka seemed to have a plan and tested her worse than ever and more than I hardly knew them capable of. The end result? No horse got worked as one was such a bitch in the stall that Sandra didn’t even think of  bringing her out, and the other refused to leave the stable area…
  • Wednesday and Maria day again. Percy got a short walk to the working area and longing – as kind and nice as usual. Calinka did some canter-work and grumpy – no way. Pepper got some leadline exercises and behaved as he uses to with Maria.
  • Thursday and Nanette and Björn came and did some dressage with Calinka and walked the daughter at Bunny’s back. They also tried some Trec exercises for Bunny.
  • Friday and I finally manged to get to the stable. I came up with some not very nice words for the mares as they had trashed the fence to the hay and opened up some of the plastic even if they had a lot of food in the pasture. Pepper instead looked very sad so I spent a lot of time caring for him and afterwards he looked better and even tried to eat the furniture.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.