Pannlampa och hovslagare

Min nya pannlampa har äntligen kommit! Den är väldigt lik min gamla så jag hoppas att den är lika bra. Nu blir kvällarna förvisso allt ljusare, men det är skönt att ha ne lampa igen – utan den förra hade jag tveksamt klarat vintern!
Idag kom hovslagaren och alla hästar fick sig lite översyn utom Pepper.  Nu under vintern har fötterna växt sig längre än annars och varken Pepper eller Percy har visat minsta ömhet på grusvägarna vilket skönt.

Bunnys juver hade ändrat form, det ser mycket mer fyllt ut nu, så jag tror att det börjar närma sig!

Lamp and farrier
My new head lamp has finally arrived! It is very much like my previous and I hope it is as good. The evenings get much lighter now but it is nice to have a lamp. Without the previous I hardly have made it thru the winter.
Today the farrier came by and all horses got some pedicure except Pepper as his feet was fine. During winter the feet have grown more than usual and neither Percy nor Pepper have been the least bit tender at the hard roads.

Bunny´s udder has changed, it looks more filled up, I think it is getting closer!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.