Underbar kväll

Igår kväll kändes det som sommar. Äntligen nästan frisk så Pepper ch jag tog en tömkörningspromenad – den längsta på länge (dvs 30-40 minuter). Pepper påstod sig först helt ha glömt mycket av vad jag lärt honom om öppnor, slutor och tölt på töm, men kom ganska snart på vad jag menade. Han gick oavsett och tuggade på bettet och njöt han med.
Väl hemma och vad jag trodde klar kom Henrik och ville köra iväg ett bar dåliga hösilagebalar samt städa planen vid lösdriften. Jag kan ha tagit i för mycket, men det blev fint – särskilt när traktorn skyfflade bort gammlat hösilage på planen. Att mitt bäcken inte varit helt nöjt idag var bara förväntat. Tur att Maria tog hästarna idag.
A wonderful evening
Yesterday felt like summer. Finally feeling ok I took Pepper for a long rein walk – the longest ofr some time (30-40 minutes). Pepper said that he totally had forgotten everything I had taught him about shoulder in, haunches in, gait etc, but his memory came back after a while. Anyway, he was chewing happily at his bit, enjoying the moment.
Back home and thinks that I was done, Henrik arrived and wanted my help with old feed rolls and cleaning of the area in front of the stable. I might have worked to hard, but it looks very nice, especially after the tractor got rid of a lot of old hay from the ground. That my pelvis wasn’t totally happy today might not really come as a surprise. Luckily Maria cared for the horses today.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.