Ytterligare en bebis på gång

..det finns en anledning till att jag inte ridit mina hästar mycket på sistone. Min kropp klarar helt enkelt enbart av Percys gångarter just nu eftersom även jag ska ha barn och mitt bäcken gillar (tyvärr) bara hennes rörelsemönster.
Percy och jag har även teamt ihop oss och räknar man 340 dygns dräktighet på Percy så ska vi ha dagarna efter varandra; 30 juni och 1 juli… Det kan bli spännande. Men, tills dess får det bli lite lugnare jobb för mig och vissa dagar klarar jag inte av att tömköra heller. Men, det finns ju alltid småsaker att göra i stallet.
One more baby on the way
..there is a reason that I haven’t been on horseback much lately. My body only likes Percy’s gait right now as I also am having a baby. 

Percy and I have also thought about a date; if 340 days is the calculated pregnancy length for Percy we are planned for June 30:th and July 1:st… Can be interesting. Until then I have to work the horses a little bit less and someday I can’t even long rein. But, there is always something to do in the stable.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.